torek, 28. april 2015

Igrala za vse otroke - tudi s posebnimi potrebami in za gibalno ovirane otroke



VSEM OTROKOM OMOGOČIMO IGRANJE NA IGRALIH IN S TEM ENAKE MOŽNOSTI ZA VKLJUČEVANJE V DRUŽBO!

Ali ste vedeli, da se otroci s težjo gibalno oviranostjo (otroci, odvisni od premikanja predvsem s pomočjo invalidskega vozička) ne morejo pridružiti ostalim otrokom na igrišču, kjer bi se skupaj veselili in igrali na igralih? Prikrajšani so za otroško veselje, druženje z vrstniki in za pomembne izkušnje socialnih interakcij.

Veliko krajev žal nima urejenih otroških igrišč za gibalno ovirane otroke. Potrebno bi bilo narediti prilagoditve, namreč obstajajo gugalnice za osebe s posebnimi potrebami, prilagojene gugalnice za invalidske vozičke, igrala, ki so prilagojena za osebe z gibalno oviranostjo, itd.

Le tako bi se lahko pridružili svojim bratcem, sestricam in prijateljem ter skupaj z njimi uživali otroško radost in srečo, ne pa jih le žalostno opazovali z roba igrišča.

Kot oče punčke s posebnimi potrebami opažam, da so na javnih igralih možnosti za igranje otrok s posebnimi potrebami omejene. Nimajo namreč zagotovljenih igral, ki bi omogočala razvijanje otrokovega razvoja, niti igral, ki bi jih le preprosto razveseljevala.

V ta namen vam ponujamo ugodno rešitev. Ponujamo gugalnice, prilagojene gibalno oviranim otrokom. Ogledate si jih lahko v naši spletni  trgovini, kjer so predstavljena tudi druga igrala za opremo igrišč.

Dobavljamo najrazličnejše didaktične igrače in specializirane pripomočke za razvijanje senzorike in motorike s pomočjo igre. Z našimi izdelki otroci pridobivajo vzorec gibanja in s tem možnost za kvalitetnejše življenje.

OPREMITE IGRIŠČA TUDI S PRILAGOJENIMI IGRALI
IN OMOGOČITE VKLJUČEVANJE OTROK S POSEBNIMI POTREBAMI.

Naš program specialnih gugalnic lahko preverite s klikom na našo spletno trgovino:
-       Gugalnice



 




Ni komentarjev:

Objavite komentar